»
S
I
D
E
B
A
R
«
Vagabondul mioritic
Mar 30th, 2012 by andras
Craiova, Pensiunea EVEREST

Nimerit prin coordonarea copilotului de Bucuresti, locul e foarte in regula la pretul gasit. E regim de buget si parca asta se simte un pic la nivel de compartimentare a spatiului sau a ofertei de la micul dejun. Este insa si curat, si cald (ceea ce, in miez de toamna, e foarte bine), si central.

Iar daca si personajul feminin de la receptie ar fi (doar o idee) mai binevoitor, mai relaxat si mai amabil (cam pe masura colegilor), ar fi chiar foarte bine!

Roman, Hotelul din parc

NU! Cu nici un chip... Apa calda taraia, mobilierul e vai mama lui, praful probabil trebuia sa-l sterg eu ss incalzirea camerei tot eu ar fi trebuit sa o asigur. Adaug la asta grobianismul si sictirul paznicului-receptionist-picol-mecanic, timpii mari de asteptare si tot asa. De fapt, inca ma gandesc daca in afara de liniste (si asta datorata pozitiei strategice) exista vreun lucru bun care sa recomande locul.

Roman, Hotel ZARA

Impecabil! Hotel... Camera mare, imensa. Cald, curat, placut. Decoruri foarte cu gust.

De peste 5 stele!

Targu-Neamt, Pensiunea STEAUA NORDULUI

Am facut rezervarea de pe drum. Apoi am si intarziat nitel. Omul s-a scuzat pentru gradul mare de ocupare, a fost amabil (poate chiar exagerat de colocvial) insa camera cu acces direct de afara era relativ prost izolata fonic.

Si, in afara umflaturii din parchetul laminat, i-ar mai fi prins bine o mana care sa indeparteze praful.

Targu-Neamt, Pensiunea LA STRUTI

Locul e chiar fain de tot. E la vreun km de soseaua principala, in plina natura, cu un decor de zile si de nopti mari. Oamenii sunt (precum majoritatea din partea locului) foarte-foarte in regula si atenti. Poate mai putin inspirati intr-ale arhitecturii (scara ce duce la camera de sus e exagerat de inclinata iar sarpanta de-a dreptul incomoda pentru mersul in picioare in buna parte din suprafata incaperii). Dar locul e confortabil, foarte dragut si puncteaza decisiv pentru o posibila revenire.

Baile Herculane, Pensiunea CASA MARIA

M-am trezit tarziu... Asta e probabil motivul pentru care am prins o camera un pic cam mica.

Altfel, totul perfect. Spatiu de parcare asigurat si supravegheat, curatenie, dichis, amabilitate si atentie din partea gazdelor. Plus piscina cu apa termala. Plus portiile imense la masa. Si spiritul banatean, peste tot!

Cum ziceam, perfect!

Sibiu, Pensiunea ELA

In primul rand, pensiunea e la vreo 5 minute de gara si autogara. In al doilea, tot la vreo 5 minute de centru. In al treilea, e foarte-foarte liniste. Si cald. Si nu stiu cum s-a facut ca in ambele seri in care am nimerit la ei, m-am nimerit (singur) intr-o camera imensa, pentru cel putin 3 persoane. :)

In caz ca (mai) conteaza, oamenii sunt foarte ok. Cel putin in cazul meu, unde s-au dovedit si prompti, si primitori, si serviabili. Gazde ideale!

G&N House, Roma

La 5 minute de metrou, relativ aproape de centru chiar si pe jos, chiar foarte potrivita din punct de vedere al accesibilitatii.

Studioul miroase puternic a vopsea. Praf. Nici un scaun. Apa (foarte) rece. Camera si mai rece (in ciuda finalului de martie).

A doua zi, alta camera. Tot fara tacamuri dar cu un cuptor cu microunde. Apa-i parca un pic mai calda si apare si o aeroterma.

Abia in a patra seara e apa (cu adevarat calda).

Gazda e un roman roman, saritor si amabil. Experienta insa, de nerecomandat.

Cuvinte cheie: , , , , , , , , , ,
»  Substance: ABlog.ro   »  Style: Ahren Ahimsa

Beautiful singles in your area. Meet them now!