»
S
I
D
E
B
A
R
«
Astazi votez
June 10th, 2012 by andras
Voi incerca sa fac traditionalul dus de dimineata. Ca si seara, intr-un bloc de locuinte cu cel putin 15 apartamente racordate la aceeasi conducta, voi astepta intre 3 si 5 minute pentru a avea in robinet apa calda, ce explica indicii de consum pentru sapun, sampon si alte produse de intretinere si cosmetica.

Voi pleca spre sectia de vot (undeva, in coltul celalalt al orasului) si voi traversa la prima trecere de pietoni, foarte romaneasca.

Ma voi minuna, ca si in alte dati, de multimea de taximetristi parcati dupa pofta inimii, care-si marcheaza teritoriul cu deseurile asteptarii nocturne. Si-mi voi aminti probabil acceleratiile si supraturarea vehicuelor conduse de rutieristi pentru care sectia de politie nr. 8 nici nu conteaza.

Voi folosi un autobuz al liniei 104 ai caror soferi obisnuiesc sa se stranga cate 4, chiar 5, la capatul de linie, in timp ce pasagerii (contribuabili) stau in ploaie, soare sau frig asteptand respectaera unui grafic de calatorie si a unei logici pe care probabil doar administratia o intelege.

Voi schimba apoi autobuzul cu un tramvai populat aproape intotdeauna de pensionari ce au ca preocupare majora cotidiana plimbatul cu RATB-ul, de membri secreti ai trupelor anti-Dero, de oameni ai strazii ce au parte de adapost confortabil si gratuit, de concetateni al caror spatiu intim il supune pe cel public, de adolescenti sau tineri ce probeaza maretele succese ale sistemului educational si ale unei societati cu neobisnuite capacitati adaptative.

Voi face slalom printre masini parcate pe trotuare, reziduuri menajere, rezultatele unor defecari controlate. Sau peste transeele cu care se falesc prestatorii serviciilor de intretinere/executie a retelelor de utilitati pentru cel putin cateva zile.

Daca ploua, cumva, voi sari peste balti incercand sa ghicesc unde ar trebui sa fie plasate gurile de colmatare. Sau voi urca la volan, incercand sa-mi musc limba la fiecare trecere peste liniile de tramvai si de fiecare data cand jantele cu talon de 55 vor rula peste mixtura asfaltica cum un cost de cel putin 3 ori mai mare decat in alte tari europene si cu o durata garantata de exploatare tot de 3-4 ori mai redusa.

Pe culoarele imobilului ce gazduieste sectia de voi saluta fumul de tigara din spatiul public, apoi voi da binete rictusului traditional unor membri ai comisiilor care (in mare parte si-n majoritatea vietii profesionale) sunt angajati ai sistemului public.

Si, in sfarsit, voi beneficia de dreptul constitutional de a-mi exprima votul. Si poate voi apuca sa ma gandesc la inscrierea la scoala, gradinita, acces la servicii medicale, plata taxelor si impozitelor locale, vizitele la serviciul public de evidenta a persoanei or la serviciul de stare civila s.a.m.d.

Apoi, pentru urmatorii 4 ani, o voi lua de la capat.

Tu votezi azi?

Carcoteala

Draxgreed writes:
September 6th, 2012 la 23:51
quigndg098@mail.ru
la aprobare
Draxgreed writes:
September 13th, 2012 la 12:21
quigndg098@mail.ru
la aprobare
Easemeunmadia writes:
June 18th, 2013 la 16:23
floonilaula@hotmail.com
la aprobare
Senja writes:
December 19th, 2015 la 19:55
gsaohvoqct@yahoo.com
la aprobare
GoldenTabs writes:
December 15th, 2017 la 10:17
support@goldentabs.com
la aprobare
Mesajul tau

Atentie: Comentariile apar doar dupa aprobare. Trimite comentariul tau doar o singura data.

Poti folosi tagurile HTML <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong> in textul comentariului tau.

:):(:d:">:((:d|:x8-|/:):o:-?:-":-w;)[-(:)>-#:-s(~~)**==*-:)o:-)3:-o:(|):)):-??:-ss<):)<:-p=:)>:d<@};-[-o<^:)^#-o$-)%%-%-((%)(*)(:|8->8-x8-}:)]:-$:-&:*:-\:-<:>:-@:-b:-j:-l:p:-s:-c:-h:-t:|:o):@):^o;));;)=((=))=d>=p~>-)>:)>:/>:p@-)b-(b-)|-)l-)o-+o->o=>x([-x~:>~o)~X(=; mai multe

»  Substance: ABlog.ro   »  Style: Ahren Ahimsa

Beautiful singles in your area. Meet them now!