»
S
I
D
E
B
A
R
«
In lumea veche
July 15th, 2012 by andras
1. Peisagistul dezinvolt a optat pentru buruieni care sa margineasca pista scurta si proasta. Un alt meserias a considerat ca intimitatea e importanta, astfel incat culoarul de tranzit dupa coborarea din avion e confortabil doar daca se circula in sir indian. Iar din cele doua benzi pentru bagaje ale terminalului vechi al Aeroportului International Otopeni, una e mai mereu in lucru sau in reparatii.

2. Astepti mult si bine sa ti se acorde prioritate, pieton sau conducator auto de-ai fi. Ca sofer, ai insa foarte putin de asteptat pana la vederea primului slalom pe benzile si-asa putine ale unor strazi mici, inguste, aglomerate. In Bucuresti scrasnesc franele, urla sirenele, zdrangane claxoanele. Pietonii vorbesc tare, merg grabit si-s incruntati.

3. Romania e tara strazilor cu masini bengoase si a trotuarelor cu femei sexoase. Nu stiu de ce resimt oamenii ca fiind chiar mai prost si mai urat echipati decat locuitorii din Auburn. Culori tari, grele, indigeste. Iar pretiozitatile vestimentare sunt ajustate cu accesorii: bijuterii, dispozitive electronice si traditionala plasa de firma.

Cantecul spune despre o tara foarte mica cu oameni foarte mari. Eu vad doar oameni tristi si neiubiti. Care nu dau nici un semn ca macar pe sine s-ar iubi indeajuns.

Cuvinte cheie: , , , , , , , , , , , , , , ,

Carcoteala

Draxgreed writes:
September 7th, 2012 la 04:29
quigndg098@mail.ru
la aprobare
Draxgreed writes:
September 13th, 2012 la 18:05
quigndg098@mail.ru
la aprobare
Easemeunmadia writes:
June 17th, 2013 la 14:20
floonilaula@hotmail.com
la aprobare
Easemeunmadia writes:
June 17th, 2013 la 16:22
floonilaula@hotmail.com
la aprobare
Staslsale writes:
July 31st, 2017 la 19:22
eco-les09@bigmir.net
la aprobare
autohitdot writes:
August 31st, 2017 la 02:06
sh.i.n.am.i.ns.k20.1.5@gmail.com
la aprobare
GoldenTabs writes:
December 15th, 2017 la 21:25
support@goldentabs.com
la aprobare
Mesajul tau

Atentie: Comentariile apar doar dupa aprobare. Trimite comentariul tau doar o singura data.

Poti folosi tagurile HTML <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong> in textul comentariului tau.

:):(:d:">:((:d|:x8-|/:):o:-?:-":-w;)[-(:)>-#:-s(~~)**==*-:)o:-)3:-o:(|):)):-??:-ss<):)<:-p=:)>:d<@};-[-o<^:)^#-o$-)%%-%-((%)(*)(:|8->8-x8-}:)]:-$:-&:*:-\:-<:>:-@:-b:-j:-l:p:-s:-c:-h:-t:|:o):@):^o;));;)=((=))=d>=p~>-)>:)>:/>:p@-)b-(b-)|-)l-)o-+o->o=>x([-x~:>~o)~X(=; mai multe

»  Substance: ABlog.ro   »  Style: Ahren Ahimsa

Beautiful singles in your area. Meet them now!