»
S
I
D
E
B
A
R
«
Fractura ortoepica
Jul 30th, 2012 by andras
Fractura ortoepica
In lumea veche
Jul 15th, 2012 by andras
1. Peisagistul dezinvolt a optat pentru buruieni care sa margineasca pista scurta si proasta. Un alt meserias a considerat ca intimitatea e importanta, astfel incat culoarul de tranzit dupa coborarea din avion e confortabil doar daca se circula in sir indian. Iar din cele doua benzi pentru bagaje ale terminalului vechi al Aeroportului International Otopeni, una e mai mereu in lucru sau in reparatii.

2. Astepti mult si bine sa ti se acorde prioritate, pieton sau conducator auto de-ai fi. Ca sofer, ai insa foarte putin de asteptat pana la vederea primului slalom pe benzile si-asa putine ale unor strazi mici, inguste, aglomerate. In Bucuresti scrasnesc franele, urla sirenele, zdrangane claxoanele. Pietonii vorbesc tare, merg grabit si-s incruntati.

3. Romania e tara strazilor cu masini bengoase si a trotuarelor cu femei sexoase. Nu stiu de ce resimt oamenii ca fiind chiar mai prost si mai urat echipati decat locuitorii din Auburn. Culori tari, grele, indigeste. Iar pretiozitatile vestimentare sunt ajustate cu accesorii: bijuterii, dispozitive electronice si traditionala plasa de firma.

Cantecul spune despre o tara foarte mica cu oameni foarte mari. Eu vad doar oameni tristi si neiubiti. Care nu dau nici un semn ca macar pe sine s-ar iubi indeajuns.

Cuvinte cheie: , , , , , , , , , , , , , , ,
»  Substance: ABlog.ro   »  Style: Ahren Ahimsa

Beautiful singles in your area. Meet them now!